Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Hey dagbog, - min stemme er ramt af forkælelse..så den lyder lidt rusten. Min pc har det ikke så godt, det er vist køleren der trænger til at blive skiftet ud..jeg har købt en ny.

Ellers har jeg fået Dagoneti leveled op til 80, givet ham et hurtigt flyvene mount, og en epic til hans retribution damage spec. Iaften skal jeg så i en gammel og low level instance for mig..med de gamle tyskere..dem jeg er i klan med..de er gået til wow..på en tysk server..der har jeg så flyttet dagoneti hen..vi går i scolomance..den er godt nok mindst 20 levels under mig..men jeg gør det jo for sjov..og for at hjælp tyskerne.

Ellers brænder jeg for at skrive om Eleina, og især og Dagonet..Helten, der går i kamp imod det onde..men som til sidst taber..ikke fordi han ikke er en stor nok helt..og hans hjerte ikke sidder på det rigtige sted..men fordi han simpelthen er oppe imod en overmagt, som hans lille lys ikke kan dræbe...for selv det mindste lys i mørket..kan pustes ud :) i min fortælling er det gode og det onde land delt op i 2 lige store dele..men det gode har som natur, at ville udryde det onde..hvor det onde, hellere vil passe sig selv og sine ugerninger på sit eget land..men som en anden bush regering, er det ikke godt nok for det gode..derfor er det det gode der slår først, og presser det onde..det onde tager sine slag og flygter, for det er ikke villige til at blive og dø for sagen, som det gode er..men til sidst kommer det gode i undertal..og det er villig til at dø for sin sag..og dermed udlignes jing og jang igen..med de gode kæmpere der dør for deres sag..og det onde kan så som sagt, tage sit land tilbage.

Men det kunne være sjovt at skrive om dagonet, hvordan han kommer dertil, hvor han hjælper børnene, og ender sine dage i det ondes borg..overrumplet i sin tro på sig selv, af fjender nok.

jeg mangler bare så meget på eleina endnu. og jeg kan da ikke væve et langt tids tilbage blik tilbage? eller kan jeg..imens børnene bliver voksne? - og eleina bliver en magtfuld ond udød..med drivkraften om at overleve kampen, ved at have størst mulig magt..hmm.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget rusten stemme er publiceret 20/03-2009 19:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.