Sidste dag +

Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hey dagbog, - Jeg må hellere starte med at sætte noget musik over. Blue oyster cult, med "dont fear" (the reaper) Hvorfor så lige det musik? Jeg har distanceret mig fra alle de gamle venner på computeren,..den sidste var steve, der fulgte med mig..igen og igen. Nu tager jeg afsted fra ham igen..han siger han quitter spillet så..kan jeg ikke længere tage mig af..Jeg tager et andet sted hen jeg tror er bedre for mig. Det er slut med at være loyal overfor venner der lyver og svigter...det er slut med at tage hensyn til andre der er skidelige glade med andre end dem selv..Jeg tager mig af mig selv, Fuck the rest. -

Jeg snakkede med den nye guild som jeg går ind i på Team speak igår, - de virkede flinke..jeg har snakket med et par af dem før jeg gik ind i den anden guild jeg er i nu..de virkede kede af, at jeg ikke valgte deres guild..det gør jeg så nu..det betyder også jeg kapper den sidste rest af venskab..måske smedes der nogle nye..det er en 4 årig ære der slutter.

Har hørt der er 2 store pizzaer for 85kr..det er vist mad til 4 dage...så bliver det ikke så galt..må jeg hellere købe engang...jeg føler mig som den sorte mand igen..fyldt med vrede.

18:16 - ååh ja ps: hans, jeg holder op med at spille så virker ikke på mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sidste dag + er publiceret 24/03-2009 12:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.