en dag mere

Gnist...
Signe Unmack...
4 måneder, 1 dag siden
Godnat morgen
Hannah White...
6 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
7 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
2 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
5 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
7 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
4 år siden
Hey dagbog, jeg har lige sagt ja til det næsten..så imorgen har jeg 1 arbejdsdag igen. denne gang er det vist noget andet..men det er jo fint nok, sidste gang smadrede jeg jo også næsten min hånd, og ømheden er ikke helt væk...så jeg er vel en slags moderne daglejer af en art. He, jeg kan se mig selv i en fjern fortid jeg ikke har oplevet..gad vide hvad jeg var i mit forige liv, hvis jeg ellers har haft et? landevejs bums? daglejer, eller blot en hæderlig fordrukken sæk. En baldrik....vi kan jo ikke alle ha været konge, kunstner, eller stalin...hehe ;) ..Biiiiiatch..Aller helst ville jeg bare være en rejsende i tiden..bare lige se hvad der foregår, hvad der er oppe i tiden..også ellers dampe af igen..for at slå mig ned i en anden periode..altid finde ud af at tiden stinker..engang var stanken vist bare mere bokstavelig talt..Nej, hver tid sit lort.

Jeg skal selvfølgelig op før jeg plejer at få sko på..så har jeg endda kun det ene par..sommer og vinter..og når de går istykker køber jeg mig et par igen..

næste punkt..jeg skulle ikke have spist stegt flæsk med kartofler og persille sovs..min mave klager over det flæsk..det var for fedt..ja, jeg ved godt jeg ikke er nogen sundheds apostel..op i.....med det..men det gælder jo også om at spise det både sjælen og kroppen kan komme overens med..hermed siger jeg ikke salat..der står sjælen af..men fed flæsk der står kroppen af..så et eller andet sted imidten.

jeg var lige ind på et af de steder jeg er..der stod der noget med..find drømme kvinden...tja, hun ligger nok og sover. (tromme hvirvl) hvad fanden skulle der ellers stå, ..find kvinden i dine marerit..altså, det er jo blot den samme..blot men efter ægteskabet (tromme hvirvl)

Husk livet er det der er, imens du venter på noget bedre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en dag mere er publiceret 11/03-2009 18:25 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.