Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Morgen dagbog, - jeg havde en forfærdelig drøm, jeg drømte at en af mine gamle venner var bøsse, og at han lagde an på mig..jeg ved han ikke er det. Tror faktisk han lever alene med sin kat i et hus..har været en god ven længe. Selv om man ikke altid bryder sig om kvinder, gør det jo ikke folk til..du ved nok.

Imorgen kommer låsesmeden klokken lort om morgenen..så jeg skal huske at jeg skal op og åbne døren, så den kan blive ændret. Ved ikke hvorfor, men hul i det. Det værste er bare at det er meget tidlig om morgenen. før jeg normalt har fået sko på ;)

Ps. ved ikke hvorfor jeg drømte denne forfærdelige drøm,.måske fordi der er en del fyre der kigger på mine dating profiler..Wich enoyes you like fuck...

jeg husker drømmen foregik hjemme ved mine forældre..dengang vi altid spillede pc sammen..faktisk ud til sent på natten..det var fodbold spil, og husker et fedt strategi spil, hvor vi brugte 2 pc'ere..i drømmen skar han noget ind i mine skabe, med en kniv..der var noget med i drømmen om at han ikke længere var ved militæret, men var blevet brandmand..han er ingen af delene i virkeligheden..den drøm var bare total warped, og virkeligheden som jeg husker den var ændret..uhyggelig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Drømte M.m er publiceret 10/03-2009 10:26 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.