12 år siden

Er tilbage

Godnat morgen
Hannah White...
6 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
7 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
5 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
8 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
8 år siden
Skagen
Peter
8 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
6 år siden
En god aften
Bastian
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
5 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
2 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
9 år siden
Kaos?
Per Z
7 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
8 år siden
Efter noget tid, så er jeg ved at vågne op igen. Kørte på et tidspunkt træt i ord, bogstaver og dens funktion og betydning. Orkede ikke at læse, og slet ikke at skrive – ja selv underteksterne på fjernsynet blev ligegyldige. Forstod jeg ikke sproget – ja så var det nok ikke meningen at jeg skulle have det med. Jeg blokerede også alle mine dagbogstekster i et barnlig udtryk af ” når jeg ikke kunne / magtede at læse, så skulle andre heller ikke. En underlig ” tilstand ”, men også en periode hvor jeg generelt var på standby, så mon jeg er gået glib af noget ?

Efter min fjerde depressions periode på tre år, er jeg ved at være ovenpå igen. Denne gang med specialister og ny medicin, som forhåbentlig vil holde mig oven vande i længere tid. Jeg har på sin vis accepteret sygdommen og medicinen, men stadig ikke helt hvad den gør ved mig. Kan blive så forbandet vred på mig selv, når jeg ikke magter de simpleste gøremål. Har en stædig kan, vil og skal selv i bagagen, men skal lære at acceptere, at der er perioder hvor jeg skal lade andre tage over, og ikke mindst, tolerere at tempoet er en anden end min. Puha det kræver !
På den anden side, så finder jeg også sygdommen positiv og meget lærerig. Et eller andet sted så kunne jeg ønske, at alle mindst en gang i livet blev sat standby som sygdommen virkelig gør. Jeg kunne i mine perioder ikke yde el. nyde, men kun konstatere og kritisere. Selvfølgelig ikke ønsketænkning for de pårørende, som må stå model til lidt af hvert, men idet at man bliver nulstillet, så få man øjnene op og lære at værdsætte og påskønne. Det tror jeg er meget sundt.

Nå det var min startkapital for denne gang ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er tilbage er publiceret 11/03-2009 19:11 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.