15 år siden

Tung i hovedet .

Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
12 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej Dagbog.
Hvor har jeg det bare a.h. til har fået en blokering i armen, og kan ikke ligge på den og har bare mega ondt i den,og ja samtidelig har jeg da bare fået en mega forkølelse samlet op, så jo det er bare dejligt,,øv øjne løber lige så meget som næsen...
Min søde lille dreng lovede at han nok skulle hjælpe med at lave aftensmad i dag,så det var bare så dejligt da vi skulle i gang med det, og vupti havde vi spaghiti og hjemmelavede sovs med grønsager i og hvidløg ;O) og frikadeller til ( havde nemlig en stak hjemmelavede frikadeller i fryseren så heldigvis skulle de da ikke til at laves først );O)
Og lige da vi var bleven færdig med maden, kom den store cyklende hjem fra arbejde/skole kl var da bleven 18 og han var træt, og glad for at huset var godt varm havde også, hældt godt med brænde på i brændeovnen, da den lille og jeg også frøs.
Nu sidder vi og hygger i stuen ser lidt tv og spiller lidt på pc, men det vare ikke længe før jeg skal se min seng, har ikke sovet meget sidste nat, og jeg er bare total tung i hovedet.
så godnat sov godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tung i hovedet . er publiceret 25/03-2009 21:16 af kabalen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.