Skomagerdrenge

de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
2 måneder, 16 dage siden
Sikke et vejr!
Søen er så fyldt at det ikke ville undre mig, hvis fiskene svømmede op på plænen. Hunden Max der ikke kan fordrage noget der er vådt og klamt, kiggede mistrøstigt ud på al regnen, men så gik der tydeligvis en prås op for ham – og han løb glad hen til fordøren – for i Max’s optik behøver det vel ikke at regne uden for hoveddøren, bare fordi det plasker ned i baghaven?

Nå, ud kom vi jo – iklædt regnfrakke, røjsere og paraply. Normalt tulles der om morgenen, for hvem har travlt? – i hvert fald ikke Max – men her til morgen skulle turen bare overstås. Ud for at tisse og lidt mere og så bare ind igen – hvis det stod til hunden.
Jeg derimod holder på at om så himmel & hav står i et (og det gør det jo) – så skal man altså ud at røre kroppen lidt (det har både hunde og mennesker godt af).

Max så noget våd og fornærmet ud, da jeg trak ham gennem vandmasserne. I Tv kalder de det ”monsterregn” – men vi så nu ingen uhyrer – men heller så ikke mange mennesker derude.

Mirakuløst skal jeg ikke på job i dag – hvilken luksus i det vejr – men der skal jo købes ind og fredag er kødbensdag og det må ikke glemmes. – Så ud skal jeg, men lader Max blive hjemme – og for en gangs skyld tror jeg faktisk ikke jeg får sendt de store bedende øjne – er derimod ret sikker på at han traver direkte op i dynerne, når jeg er skredet.

De små fugle sidder våde og sultne ved foderbrættet og ser ganske ynkelige ud. Der er heller ikke mere korn, så det skal jeg også huske.
Tror faktisk jeg vil købe ind til varm kakao! Med flødeskum!
- Det er vist lige vejr til det!

God weekend til alle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skomagerdrenge er publiceret 12/06-2009 08:44 af Mikala Rosenkilde (Mikala).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.