15 år siden

wow sikke en energi...

Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg har simpelt hen haft så meget overskud idag, springfyldt af energi, har gjort rent vasket tøj og ordnet en masse... skal til møde i banken i morgen, er lettere nervøs men min plan holder og er meget fornuftig så mon ikke banken kan se det også når først de kigger lidt på det buget for næste halv år jeg sendte til dem i sidste uge.

I morgen kommer ham den søde og dejlige, glæder mig til at se ham... Da vi snakkede for lidt siden sagde jeg til ham at jeg er bange for at fortælle ham hvad det er jeg føler fordi jeg føler at det giver mig så meget mere at miste, men at det ikke er fordi jeg ikke føler meget for ham, for det gør jeg virkelig, det er han også godt klar over.

Han er begyndt at snakke om "når vi skal bo sammen" kan godt lide han tænker på det selv om det er noget der kommer med tiden er jeg glad for han har de tanker for det betyder også han tager mig seriøst.
men som han selv siger er der lige nogle små ting og tanker jeg skal over først, og det skal også nok komme, skal lige finde ud af hvad det er jeg har og at han er der for mig.

En ting er 100% han opfylder helt sikkert de behov jeg har for at forhold skal fungere og jeg tror og håber at jeg gør det samme ved ham, jeg tror man har en form for føelsestank som skal fyldes med de føelser man har behov for i et forhold eks. tryghed, omsorg osv og mine behov skal passe til hvad han kan give mig, sådan at han kan opfylde mine behov og omvendt, altsår det lidt kompliceret, men hvis de ting der er mine behov ligger til hans natur at give og omvendt så passer vi jo sammen føelsesmæssigt... Hehe mine tanker er lidt forvirrende tror jeg, men det er vist sådan det hele hænger sammen:p

I eftermiddag tager jeg ud til min mor og spiser, spurgte om han ville med han svarede det ikke fordi han ikke vil, han kan bare ikke forklare det sagde han, det heller ikke fordi han ikke tør... Jeg forstod det ikke, men han skal da få lidt længere tid så...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget wow sikke en energi... er publiceret 22/06-2009 11:38 af Ilusion.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.