Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Har lige haft alletiders SuperSøndag i Tivoli Friheden, Århus sammen med min bedste veninde og hendes familie. Vi mødtes ved indgangen ca. kl. 11.30 og fulgtes derind. Deres tre børn var helt vilde. Først ud og sejle i motorbåde - rigtig sjovt. Så hen i Piratskibet. Der blev en af pigerne bange og ked af det, så vi fik hende der styrede til at stoppe den, så vi kunne komme ud. Dernæst hen til Tyfonen. Den blev helt sikkert min favorit. Jeg prøvede den 3 gange (ikke i træk!) Vi var i (Spøg)Else Hus, HurlumHej Huset, oppe i de blå balloner (ret beroligende tur), i te-kopperne, i dragen og i radiobilerne op til et par gange. Sejlbådene prøvede vi også flere gange. Vi havde jo turpas, så vi kunne prøve alt hvad vi ville.

De havde taget frokost med til os som vi spiste ved nogle bænke tæt ved en sød - hvor der var nogle svaner man kunne sejle i - de skulle selvfølgelig også prøves. Og vejret var jo med os. Flot solskin og dejlig blå himmel og rigtig varmt hele dagen. Det kunne ikke have været mere perfekt.

Henad ved 17.00-tiden blev vi enige om at slutte og tage hjem, så vi gik hen til hovedingangen og stillede vognen og fik købt lidt souveniers i kiosken inden vi gik hen til den udgang, der lå nærmest der hvor vi havde parkeret vores biler. Der tog vi så afsked med hinanden og jeg indstillede min gps til at køre hjem. MEN undervejs fik jeg den idé at når jeg alligevel var på disse kanter kunne jeg jo lige smutte ind og sige hej til mine forældre. Så jeg ringede lige og spurgte min mand hvad han sagde til det. Han synes det var en fin idé og foreslog ovenikøbet at jeg blev der til aftensmad. Så jeg omprogramerede lige gps til at køre hjem til mine forældre istedet. De var lige færdige med at spise da jeg kom, men de havde gemt en lille rest til mig, da min mand havde ringet til dem og sagt at jeg kom.

Så der blev jeg et par timer og snakkede - og jeg fik også vist dem min fine nye ring! Min mand og jeg havde nemlig 10 års bryllupsdag i fredags den 19/6. Og der forærede min mand mig en fin ny guldring m/3 små zirkon-sten (den skal symbolisere tro, håb og kærlighed). Jeg forærede min mand et nyt ur. Og mine forældre overraskede os ved at sende os en flot buket blomster med Interflora. Og min mands mor gav os et flot stort pengebeløb.
Vi lavede ikke noget særligt på dagen. Spiste hjemme - noget lækkert mad og så havde jeg købt en mousserende hvidvin som vi fik til og til dessert friske jordbær og vanilieis. Stille og roligt.

Men søndag i Tivoli Friheden - det var bare super!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget SuperSøndag! er publiceret 22/06-2009 10:33 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.