Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Er både nervøs og glæder mig helt vildt! Skal til reception her i eftermiddag og det bliver bare så spændende..

Her i fredags... nej må hellere starte med den første reception som jeg var til i sidste uge. Torsdag den 30/4 var jeg nemlig også til reception. Det var for min chef/afdeingsleder. Hun havde 40 års jubilæum i 2007 og går på pension den 31. august i år. Derfor valgte hun at holde reception torsdag. Vi var ikke så mange som jeg havde regnet med, men det var vældig hyggeligt. Der blev holdt nogle flotte taler for hende og hun fik rigtig mange gaver, blomster og vin. Hendes 3 voksne børn og hendes små 3 børnebørn var også med. Min chef, jeg og en til der var tæt på hende, gav hende en bog (Steen Mørk; Store forandringer) samt et wellness-gavekort på 200,- kr til Visage.

Fredag den 1/5 havde min far så 40 års jubilæum og det bliver så holdt ved en officiel reception på hans arbejde i dag den 4/5. Og den 31/5 går min far så på pension. Men i fredags var min mand og jeg, min bror og hans familie (kæreste og søn) inviteret til spisning hjemme hos mor og far. Det var rigtig hyggeligt og far blev glad for sine gaver. Vi var alle gået sammen og gav ham en trådløs mus, en musemåtte med gelpude og en flaske rød ålborg. Det var lige hvad han ønskede sig.

Og i dag er det så den store dag og jeg er smadder nervøs! Min mand sagde til mig "Du skal da ikke være nervøs. Det er jo ikke dig det handler om". Nej, det ved jeg godt. Men min far er hovedpersonen i dag og derfor er min mor og jeg på en måde også vigtige personer omkring ham i dag, selvom vi skal være lidt i baggrunden. Ud over min mor og jeg, kommer min fars to brødre og deres koner også. Min bror kommer måske - det kommer an på hans arbejde.

Og jeg får bare travlt. Jeg er på job nu. Når jeg har fri kl. 12.00, skal jeg skynde mig ud på et af toiletterne og skifte til festtøj, tilbage hen og lukke og låse og sætte alarmen til (jeg er alene i afdelingen i dag). Så ud i bilen og indkode GPS'en og køre mod Brædstrup. Min fars reception starter kl. 14.00 og han ville gerne have at jeg var der kl. 13.30-13.45. Jeg håber jeg når det! Jeg har taget kamera med så jeg kan fotografere.

Min mor sagde i fredags at der var inviteret ca. 80 gæster og så vellidt som min far er, kan der godt risikere at komme flere udefra. Det har jo været i avisen, så man ved aldrig... Og jeg glæder mig til det øjeblik hvor far får overrakt fortjenestsmedaljen! Det bliver stort! Men han har godt nok også fortjent den!

Nå ikke mere nu, der skal jo også være noget at skrive om efter receptionen...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Reception! er publiceret 04/05-2009 10:45 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.