Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 1 dag siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Har været en rimelig dag på jobbet i dag. Tilpas med arbejde og besøgende i netcafen. Og chefen var i sit sædvanlige gode, drillende humør.

Vores nye lokaler ligger jo ikke ret langt fra kiosken og på et tidspunkt kunne jeg pludselig lugte duften af hotdog, ketchup og senup. Det sagde jeg højt og så var min chef der selvfølgelig straks med at jeg ikke skulle sidde der og savle ud og bordet og papirerne (den drillepind). Lidt senere skulle han ind i netcafeen og hjælpe en af de besøgende med noget og da han kom tilbage sagde han at han også godt kunne lugte det og at det måtte komme fra kiosken længere henne af gangen. Så sagde jeg"Hvis det er sådan nu, tænk så på hvordan det bliver til sommer når folk køber softice og alt mulig andet". Så grinede han og sagde at så måtte vi søge om tilskud til fristelser eller noget lignende. Selvfølgelig er det bare gas når min chef og jeg sidder der og snakker, men tænk engang - tilskud til fristelser - det kunne da være sjovt, hva?

I morgen kommer mine forældre på besøg. Min far hjalp mig sidste weekend med at sortere papirer og lave budget. Det blev vi ikke helt færdige med, så det skal vi lige slutte af i morgen. God weekend.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilskud til fristelser er publiceret 13/03-2009 17:42 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.