Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 10 dage siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Der er sket ret meget på det sidste - i sær på jobbet. Vores lille afdeling er flyttet i helt nye lokaler et andet sted i bygningen. Det skete i uge 9. Den 25/2 blev alt pakket i kasser og på vogne - og jeg blev 2 1/2 time ekstra for at hjælpe med at få det hele pakket og klart og jeg var helt smadret da jeg endelig kom hjem. Næste morgen da jeg kom, var flyttefolkene og portørerne så ved at sætte det hele op igen. Og selvom vi havde sat rumnr. på alt, kunne de alligevel ikke finde ud af hvor tingene skulle stå, og satte bare tingene tilfældigt ind. Så eftersom jeg var alene den første time, var det mig der måtte gå rundt og sige" Den skal stå der og den skal stå der. Den skal derind og den skal derind" osv, osv.

Da min chef kom, satte vi bøgerne på på hylderne - og opdagdede at der ikke var hylder nok! Vi manglede en reol for at have plads nok! Så den måtte bestilles. Og så havde jeg jo fået mig et nyt skrivebord i forb. med flytningen. Det var da også fint nok, men den holder til PC'eren der sidder nedeunder bordet, manglede bundpladen. Så da It-teknikeren kom for at installere min pc, måtte han midlertidig lade min Pc stå på gulvet. Jeg fik så selv fat i den koordinator der stod for hele denne flytning og forklarede hende problemet og hun ringede efter en. Snart kom der en tekniker og satte en ny bundplade på, så min pc kunne komme på plads.

Men det er ellers fine lokaler vi er kommet ned i. Flotte, lyse, hvide (i modsætning til de gamle), mere åbent. Og når solen skinner bliver vi direkte stegt levende! Heldigvis får vi sat lameler op torsdag i næste uge og der har også været snak om solfilm på vinduerne. Og så er der lugten! Lokalerne har tidligere været brugt som rygerum og det kan altså godt lugtes stadigvæk. Alle der kommer herind starter med at sige "føj hvor her stinker".

Men ellers er vi faktisk glade for at være flyttet og ved at finde os godt til rette i vores nye lokaler.

slut for nu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Omvæltning... er publiceret 13/03-2009 10:16 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.