Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 7 dage siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Hvorfor kan jeg ikke bare være en sur rappenskralde, der kan give besked til andre når det skal være?? Hvorfor kan jeg ikke være mere udadvendt og turde mere?? Være mere højlydt, højtråbende??

Men nej, sådan er jeg ikke. Jeg er stadig den søde, stille pige, der gør som der bliver sagt. Holder min mund, selvom jeg måske er uenig med de andre - ikke blander mig i noget.

Sidder her og er lidt - jeg ved ikke... Her hvor jeg arbejder har vi 1 kopimaskine at deles om. Kopimaskinen tilhører vores afdeling, men min chef har sagt, at det er ok at de andre låner den, NÅR DE BARE SELV HAR PAPIR MED ELLER BIDRAGER MED PAPIR. Det gør de fleste også. Men her for lidt siden kom der en og lånte kopimaskinen. Jeg har ikke set hende før, så jeg ved ikke lige hvilken afdeling hun kommer fra. Men så løb kopimaskinen åbenbart tør for papir og istedet for at komme og spørge mig om lov, så gik hun bare selv ind og TOG AF VORES PAPIR - BARE SÅDAN UDEN VIDERE!!! Det synes jeg var frækt! Men jeg følte ikke rigtig at jeg kunne gå ud og sige noget til hende. Hvad skulle jeg sige?? "Øh, undskyld men det er altså vores papir du har taget. Kan du ikke gå ned på din egen afdeling og hente en pakke kopipapir?" eller "Øh, undskyld. Det er ok, at du bruger vores kopimaskine, men du skal selv have papir med" Hun ville da totalt ignorerer mig! Så jeg sagde ingenting og lod hende stjæle vores papir. Hvad skal jeg sige til min chef, når han kommer i morgen???

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvorfor kan jeg ikke... er publiceret 17/11-2008 10:41 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.