Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Mindst en kvajekage ! Claus har netop ringet og talt med værkstedet. Synderen i problemstillingen med bilen i går - var mig. Jeg havde kort tid før jeg kørte hjem, tanket. Af uransagelige grunde, så havde jeg tanket benzin på, og det er en dieselmotor ikke så glad for. Mærkelig nok. Heldigvis var der rimelig meget diesel kontra det benzin jeg havde fyldt på, plus at der ikke blev kørt ret langt derefter, så skaden er minimal. Undere mig over, at jeg i det hele taget kunne tanke benzin på det kort, som blev bestilt udelukkende som diesel og vaskekort. Men skidt, skaden er sket. Er rimelig sikker på at det ALDRIG sker mere. Den historie kommer jeg nok til at høre mange gange for ;-)

Sidder og venter på at min sygeplejerske skal ringe. Synes at hun har lidt lang respons tid. Ringede første gang til hende i torsdags, og så igen fredag. Det ender nok med at jeg må ringe og rykke.

Havde her i formiddag en længere snak med Claus vedr. min sygdom. Han har mange gode synspunkter og holdninger, som jeg er taknemlig for, men samtidig ved han også hvor mine ømme punkter er. Bla. mht. frustrationer, skam og skyldsfølelse. Jeg er taknemlig for at jeg har ham, og at han er som han er.

Vil ind og zappe lidt, inden jeg skal på arbejde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det koster er publiceret 31/08-2009 12:11 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.