Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Nøøj hvor jeg glæder mig til at komme i seng. Er allerede begyndt i tankerne, at forme min hovedpude og ikke mindst min højt elskede dyne. Uha hvor jeg elsker den dyne. Den er betegnelsen for ro, varme og tryghed. Og lige nu higer jeg efter trygheden, som en kalv ved sin moders yver. En absurd lighed – jeg ved det godt, men kunne ikke lige finde på andet. Startede på arbejde kl. 02.45, så det er faktisk ikke så sært at jeg er i kategorien ” lettere brugt”. Regner med at holde den gående til vi har spist. Måtte hente gemalen på værkstedet kort tid efter hans opstart. Bilen rystede som en espeløv, da han startede. Jeg havde ikke bemærket noget, eller måske haft for travlt. Mekanikeren mente at det var tre af de seks indsprøjtningsdysser, der var problemet, så gemalen, plus chaufføren fik sig lige en ekstra fridag.

Var efter arbejde inde og besøge min far. Det er ikke lysten som driver værket mht. besøg. Jeg bliver så inderlig ked af det hver gang. Det er hårdt at se ham så hjælpeløs, og svært at forstå. En sygeplejerske var ved og made ham med kage da jeg kom. Fortalte at han pt. skulle indtage fem liter væske i døgnet – hvilket er vandvittig meget. Men han drikker gladelig hver gang de kommer, så det er godt nok. Har taget to kg på siden jeg var der for et par dage siden, men virker stadig meget tynd i forhold til før. De har flyttet ham til en to mandsstue, som han har alene, da de skal have plads til div. hjælpemidler til at få ham op og i sengen.

Ringede i fredags til min sygeplejerske, men hun vil først være at træffe i morgen. Har brug for at finde ud af hvor jeg står i forhold til alle mine tanker, følelser, kontra min sygdom. Har utrolig meget hjerneaktivitet – hvordan det end lyder, men det køre nogen gange lidt for stærkt til jeg kan følge med og så bliver jeg træt, så inderlig træt.

Synes at kunne høre kødgryderne, så der er håb for hovedpuden, dynen og lille mig ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lang dag er publiceret 30/08-2009 17:40 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.