14 år siden

Bare jeg var en wunderbaum

Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 4 dage siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
Så kunne jeg hænge glad og svaje i vinden, samtidig med at være omgivet af en frisk duft. Lige nu trænger jeg til et bad, så uanset hvilken duft jeg sku afgive – ville den være bedre end min. Havde flere planer for i dag, men mangler den vigtigste – nemlig at komme ind til min far. Jeg har på det sidste haft svært ved at komme af sted. Sidst jeg var derinde, var i mandags og der var han for en gangs skyld nærværende nok til at forstå at vi var der. Kunne se at personalet havde klippet hans efterhånden lange skæg. Han var uhyre svær at forstå, men det hjalp efter at have fået lidt at drikke. Troede at jeg kun havde været der 1-2 gange før, og viste ikke at min søster, mand og deres lille pige også havde besøgt ham. Han har også været meget syg. Har tabt sig gevaldig og er nok nede på ca. 80 kg. Har i alle mine år haft en kampvægt på 100 kg plus, og så se ham så tynd, er faktisk skræmmende. Af alle de gange jeg har været derinde, så fortrød jeg besøget i fredags. Havde taget André med, og der var han ( min far ) stadig meget fjern. André reagere jo straks og konkludere at hans bedstefar ikke havde det godt, plus jeg heller ikke har det. Tænkte mig ikke om ved at tage ham med – for jeg ved jo at han reagere hurtig. Forsøgte at lade som ingenting, men jeg er jo som en åben bog – kan ikke skjule mig bag en facade, uden at blive afsløret !

Min veninde som har fået en depression – bruger mig en del. Ved ikke om jeg er giret til det, om jeg kan holde til det. Men jeg gør mit bedste. Oven i, er den ældste af hendes børn netop kommet på et afvænningssted, og rent ud sagt, så er jeg pisse misundelig. Bare det havde været Michelle. Lige nu er hun og kæresten ude i min fars lejlighed og passer på den. Fik hende til at overholde en aftale ved distrikts psykiatrien i går – uden at blive klogere på hvad deres aftale blev. Kom efterfølgende her for at hente nøglen til lejligheden, og lidt mad. Kæresten blev pænt overe i skoven på den anden side af vejen. Viste godt at han ikke skulle vise sig her. Hold op hvor er det svært.

Husets kommende kok har taget madlavningen fra mig i dag – hvilket jeg kun er taknemlig for. Han går ekstrem meget op i det, og er meget analyserende mht. olier og krydderier. Det er også godt nok. Vil hellere end gerne være prøveklud for hans smagssanser ;-)

Tror at jeg skal stadse på et godt varmt bad i dag, og så tage min far i morgen !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare jeg var en wunderbaum er publiceret 27/08-2009 18:54 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.