Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hej dagbog, Jeg sidder og tænker på alle de ting der er for dårlige. Veninder jeg ikke ved hvorfor jeg har som veninder..de står ikke inde for de værdier jeg har i mit liv..og føler på en måde, det kaster en skam plet over mig. Jeg ser folk som de virkelig er..jeg afkoder dem totalt.

Jeg tænker konstant på folks bagtanker..som når en nabo pludselig hilser, når jeg kommer ned af trappen med strikket hat på, fordi det regner udenfor og jeg er på vej ud..gad vide om hun ikke pludselig hilser fordi hun er bange for mig i et split sekund, og vil desarmere sin angst med det..for normalt man ikke at hilse.

købte medlemskab igen på et sted..mest fordi stedet er iorden..sidder meget på et chat sted uden egentlig at være der..men kan se engang imellem kommer der nogen der gerne vil snakke, men de afventer ligesom mig at jeg respondere på det de slynger ud i rummet..jeg har læst det, så jeg lader dem vente til de går. Sådan har jeg det, og det er hvad jeg bruger min tid på..glemmer helt at tage mine vitaminer lige for tiden..er pisse træt. har hele dagen alene med mine tanker.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Trist er publiceret 28/10-2009 13:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.