Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
8 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
3 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
8 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
6 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
1 år, 5 måneder siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
5 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
12 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
3 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
7 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
6 år siden
Det var ikke skoleret, selv om jeg sad sådan. Har længe ” plaget ” min kære mand om en tur i IKEA. Foreslo at tage til Odense, frem den længere vej til Århus. Den ældste af drengene havde været derovre for nylig, og det var skam let at finde. Ha ha ikke når man kun plejer at køre til sygehuset, og har gjort det et par hundrede gange, så består Odense ikke af andet ! Kom af den forkerte afkørsel, og af uransaglige årsager - fandt vi sygehuset. Måtte konkludere deraf, at jeg aldrig skal være bange for at blive syg på Fyn !
Nå men efter at havde spurt om vej på en tankstation – hvor jeg fik tre forskellige retninger, så var vi lige vidt. Forklarede manden ” det er vist otte lyskryds den vej og så til højre ”. Krydsede fingere for at jeg havde ret. Hmm det havde jeg ikke ! Efter en del køren rundt, så poppede IKEA pludselig op ved Rosengårdscenteret – jubii. På det tidspunkt havde min ellers så tålmodige gemal, en lettere kort lunde. Oveni når man er vant til at komme i Århus, så vendte butikken helt forkert.. Puha. Fandt den forudsete cd skab, og købte to deraf. Ikke noget med at ” lunte rund ” og kikke lidt. Næ nej manden var irriteret. Han plejer ellers at følge med rundt, som en hund efter sin ejer, når jeg har ham med ude. Viste at så måtte jeg hellere makke ret, og tie. Men nu ” ved jeg ” hvor IKEA i Odense er, så mon jeg ikke selv kan finde det igen !

Svigerforældrenes besøg i går var meget hyggelig. Hele to timer denne gang. Ved ikke hvorfor jeg bider det i mig, men jeg ” tænder lidt af ” over at de ALDRIG tager skoene af. Jeg mener at det er alm. høflighed for andres hjem. Måske er jeg forkert på den !

Den ældste af drengene har ringet og spurt om han kan spise med. Han skulle bare vide, at vi ” bare ” skal have rugbrød ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En ret og to lodret er publiceret 30/11-2009 17:36 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.