Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Tror at Michelles advokat samtale, har taget på kræfterne. Jeg er fuldstændig og aldeles energiforladt. Svigerforældrene fra Sjælland kommer i morgen. Ved ikke hvordan jeg har manet mig op til det, men har vasket vinduer, tørret støv og støvsuget. Fuldstændig tåbeligt - bare fordi at de kommer ”en smut ” forbi til frokost. Deres besøg plejer aldrig at vare hele dagen, snarere tværtimod. En kop kaffe, så har man været der !

Ville have været ind til min far i dag, men det rakkede det ikke til. Der kommer en dag igen i morgen, så mon ikke. André har fødselsdag i morgen. Han er ved hans far, som har fejret ham med gæster hele dagen.

Den mellemste har været lidt hjemme i dag. Han er stadig indlagt på børene og unge psyk. Han klager over rastløshed, og at han længes efter at ” hive i patter ”. Han er landbrugselev og meget ligefrem i hans ordforråd. En skovl er en skovl !

Michelle kommer hjem om lidt. Hun har spurt efter noget af hendes medicin som jeg i tidernes morgen har købt til hende. Orker ikke at sige nej. Skulle have afleveret det hele på apoteket, og lade hende selv om det. Hun vil gerne have medicinen, men ikke den psykiatriske del. Jeg er stået af over for hende, og ønsker ikke at hjælpe hende mere med den del. Fremover er det op til hende selv, at bestille og købe medicin. Havde håbet på, at hun med medicinsk behandling, var kommet til erkendelse af, at hun havde brug for anden hjælp. Men sådan gik det ikke. Måske kan hendes evt. dom lukke øjerne op. Jeg kan åbenbart ikke !

Må hellere tilslutte mig manden i køkkenet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hul er publiceret 28/11-2009 17:16 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.