Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 2 dage siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Sådan føler jeg det. ” Smut smut ” ud af mine hænder, og jeg prøver forgæves at famle mig frem igen. Der er ingen kære mor, selv om det ville jeg gerne være. Forstå det dog, men kan ikke indse det. Jeg kan ikke gøre det gjorte godt igen. Det var ikke min handling, min beslutning. Hun er gammel nok til at vide bedre, og tage sin straf. Ved inderst inde godt, at ret skal være ret, og har inderst inde troen derpå. Kan ikke sidde i min glasklokke resten af livet.

Michelle og jeg var ved advokat i dag vedr. to forhold for butikstyveri. Begge med voldelig udfald, som udmundede sig i tiltale for røveriforsøg. Hun har en straf stående for ” vold mod embedsmand i funktion ” i form af at have spyttet en kvindelig betjent i änsigtet. De tredve dage vil blive lagt oveni den kommende dom. Advokaten mener, at det i alt udløser en samlet dom på omkring fire mdr. Skal have opdateret en personundersøgelse. Jeg fremsagde et ønske et ønske om behandlings dom, som han på baggrund af undersøgelsen, vil arbejde videre med.
Synes at det er okay. Hun har fortjent det. Ret skal være ret - uanset hvem man er. Hun kritisere samfundet og retssystemet, men når man ikke vil være en del af det – fortjener man det ikke bedre.. Det er derfor vi har retssystemet. Det er alle andre som er noget galt med, det er ikke en selv. Håber uanset hvilken dom, at der vil bliver der sat tanker i gang. Og ikke mindst en forhåbning om, at hun indser at det kan blive anderledes. At hun er i den sidste ende er herren over mesteren til det onde. Men det vil koste, og er hun villig til at betale den pris. Lige nu er hun ikke – forstår det ikke ! Dengang i hvor jeg hver dag kyssede hende godnat, var det med håb om at det gik hende godt. At hun måtte få et godt liv. Men derfra og til nu, er jeg ikke længere herre over det, som jeg i tidernes morgen var. Det gør meget ondt, men jeg må acceptere at det er uden for mine hænder. That's life !

Måtte tage mig en slapper mig midt på dagen. Er stadig ramt af periodevis hovedpine. Det er træls. Altid noget, at man ikke har røv i begge ender, selv om man føler at det er mundlort der kommer ud !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det tabte barn er publiceret 26/11-2009 18:51 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.