Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
8 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
5 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
10 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Øv! Altså, øvelse
Ansu Orheim ...
10 måneder, 2 dage siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
6 måneder, 8 dage siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
10 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
10 år siden
Sådan føler jeg det. ” Smut smut ” ud af mine hænder, og jeg prøver forgæves at famle mig frem igen. Der er ingen kære mor, selv om det ville jeg gerne være. Forstå det dog, men kan ikke indse det. Jeg kan ikke gøre det gjorte godt igen. Det var ikke min handling, min beslutning. Hun er gammel nok til at vide bedre, og tage sin straf. Ved inderst inde godt, at ret skal være ret, og har inderst inde troen derpå. Kan ikke sidde i min glasklokke resten af livet.

Michelle og jeg var ved advokat i dag vedr. to forhold for butikstyveri. Begge med voldelig udfald, som udmundede sig i tiltale for røveriforsøg. Hun har en straf stående for ” vold mod embedsmand i funktion ” i form af at have spyttet en kvindelig betjent i änsigtet. De tredve dage vil blive lagt oveni den kommende dom. Advokaten mener, at det i alt udløser en samlet dom på omkring fire mdr. Skal have opdateret en personundersøgelse. Jeg fremsagde et ønske et ønske om behandlings dom, som han på baggrund af undersøgelsen, vil arbejde videre med.
Synes at det er okay. Hun har fortjent det. Ret skal være ret - uanset hvem man er. Hun kritisere samfundet og retssystemet, men når man ikke vil være en del af det – fortjener man det ikke bedre.. Det er derfor vi har retssystemet. Det er alle andre som er noget galt med, det er ikke en selv. Håber uanset hvilken dom, at der vil bliver der sat tanker i gang. Og ikke mindst en forhåbning om, at hun indser at det kan blive anderledes. At hun er i den sidste ende er herren over mesteren til det onde. Men det vil koste, og er hun villig til at betale den pris. Lige nu er hun ikke – forstår det ikke ! Dengang i hvor jeg hver dag kyssede hende godnat, var det med håb om at det gik hende godt. At hun måtte få et godt liv. Men derfra og til nu, er jeg ikke længere herre over det, som jeg i tidernes morgen var. Det gør meget ondt, men jeg må acceptere at det er uden for mine hænder. That's life !

Måtte tage mig en slapper mig midt på dagen. Er stadig ramt af periodevis hovedpine. Det er træls. Altid noget, at man ikke har røv i begge ender, selv om man føler at det er mundlort der kommer ud !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det tabte barn er publiceret 26/11-2009 18:51 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.