14 år siden

Gave fri

Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 22 dage siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Sidste år indførte vi ” nul julegaver ”. Noget som jeg som sidste år og i år var/er glad for. Det skal være ren hygge, uden den stres og jag ! En lille hvis løgn sniger sig langsomt ind – jeg køber nemlig en julegave til mig selv. Ups.

Var med min far på sygehuset i går. Det gik godt, med undtagelse af vi havde glemt at der skulle have været taget blodprøver. Ved påmindelsen kunne jeg da også huske det, men det var smuttet. Jeg lovede ham, at vi en af dagene drager på shopping i kørestol. Han er pt. i gå afstand fra gågaden, så det er ikke noget problem. Mener at han har brug for nye glas i hans briller, plus ” ved jeg ” at han mangler hjemmesko. For ham betyder påklædning intet, men når han som selvstændig skulle have en ny Mercedes, så blev aldrig der ikke sparret.

Mandag aften og i går eftermiddag - blev jeg ramt af en drønede hovedpine. Der har også været en snært i dag, men det er gået i sig selv – heldigvis. Valgte i går allerede at finde sengen kl. 16.00 pga. at den var så slem. Det har jeg aldrig prøvet før, altså pga. hovedpine. Måske har mit overforbrug af kaffe været modvirkende.

Den mellemste bad mig i går om at tage med til samtale i psykiatrien. Han mener at ” jeg ser ” før alle andre. Det ved jeg ikke om jeg bevist gør, men er nok meget obs på det. Jeg har jo mig selv ” sagde hunden ”, min far, samt André med div. problemstillinger. Er glad for at har tillid til mig, og troen på min mening om situationen

Har vasket dyner i dag. Kom til at købe nyt sengetøj i sidste uge – hvilket var tiltrængt, så det bliver en sand fornøjelse at komme i seng. Manden køre kl. 20.00 og vil give han selskab indtil da. Bagefter hedder det dyner og fjernsyn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gave fri er publiceret 24/11-2009 19:17 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.