Komik med god samvittighed... ^^

Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 16 dage siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hahahaha! :D Er stort set lige kommet hjem efter at have set Comedy Aid i Falconer Salen! Og hvilken en aften... Det er første gang jeg ser stand-up live, og så oven i købet med alle de bedste komikere!
Den personlige favorit, Geo-Beo-Buksetrold, var fantastisk! :D Mick Øgendahl og Brian Mørk var, selvfølgelig, også fuldstændig utrolige... Og Linda P, Carsten Bang, Omar Mazouk og.. ja, stort set alle de andre, brillierede også. Men Christian Fuhledorff var nok den bedste! En lang anektdote om terrorangreb på et fly der varede hele hans set, og jeg var ved at dø af grin! Måske ikke lige så episk som 2007, hvor han kom ind med et strygejern og genopførte 'Letters from Iwo Jima' med symaskine... Men helt igennem fantastisk!
Den eneste der fik mig til at tage slikposen frem for alvor var Dan Andersen. Men helt ærligt! Han er sgu også en anelse for "søvlbryllup" til mig. :p
Men, det var de 450 kr. værd... Absolut, plus at nogle stakkels kræftsyge børn får noget ud af det. Så god samvittighed kan jeg også have! :D (RIP Stina... Havde der været Comedy Aid dengang du stadig levede, havde jeg set alle showene for at støtte dig!!!)

Skal jeg også skrive noget nederen men dybt psykologisk klynk, nu hvor jeg er ved det?.. Tja, hvad er der at skrive?... Jo, Phoelo, hovedpersonen i 'Dæmonernes Port' (Min halvfærdige roman. Tjek første del herinde!) har midtvejskrise. Hans på alle måder knapt så fesne lillesøster har stjålet billedet ganske gennemført, i et helt nyslået kapitel skrevet fra hendes synsvinkel. Enten mander han sig op eller henviser sig selv til kakkelovnskrogen! Måske er han min hovedperson, men skal han absolut have psykologhjælp og ynk, så må han kraftedeme selv klare det!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Komik med god samvittighed... ^^ er publiceret 31/12-2009 01:13 af Anna Holm (Anna Luminara).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.