Når man tror det bliver skidt...

S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Jeg kom hjem fra arbejde i går, lettere chokeret..
Først på aftenene havde jeg en borger jeg ikke kunne komme ind til, og jeg kunne skimte at der lå noget på gulvet bag spisebordet.. Let panik.. Fumle med nøgler eftersom der selvsagt ikke blev lukket op.. Så var det et tæppe der lå på gulvet og der lå en fin seddel fra en pårørende; borgeren var blevet hentet om aftenen pga. noget festivitas. Phew!
Senere havde jeg et besøg hos en terminal.. Puha.. Det gør noget ved én når vedkommende mellem dine hænder er fuldstændig grå, fokuserer dårligt - men situationen til trods er helt utrolig høflig og svarer med "ja tak", "nej tak" osv.. Bortset fra det, var det et helvede at arbejde i snevejr.. Jeg har aldrig været så træt efter en vagt før.. Jeg sov næsten før hovedet ramte puden..

Mine to sorte rengøringsjobs er blevet til et.. Det viste sig at de fleste med behov for min hjælp viste sig at være flyttet eller lide af finanskrise, selvom det ikke ligefrem ligger til kvarteret.. Men SÅ ringede telefonen.. Et sødt kvindemenneske der bød mig en bedre aftale end den jeg havde.. Det er PRÆCIS mit held i en nøddeskal.. Jeg regnede faktisk med at jeg skulle ud og slå mine folder et andet sted - men nej, reddet på målstregen.. Det bliver super lækre penge, de har flere børn, så der er flere ting => det tager længere tid =>flere penge..!! Wuuhuu!! Selvfølgelig mere arbejde, men jeg har ikke noget imod at arbejde.. Skal ud til møde tirsdag i næste uge, lige og hilse på og have nøgle, så starter ræset onsdagen efter.. Bonus! Og de er sent hjemme, så jeg ville kunne nå det selvom jeg først har fri til middag.. Dobbelt bonus!!

I dag er det mandag.. Jeg skal lige have kigget på kemirapporten én gang til og forsøgte at knække den åndssvage ligning.. Og så er der lige tilbage at pakke tasker og så ellers bare afsted, ud i vejret..

Yep! Amazing Day! ..Og så på en mandag.. Jeg glæder mig!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når man tror det bliver skidt... er publiceret 01/02-2010 06:54 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.