Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg vågnede i morges klokken ti i seks delvist fordi jeg frygtede at jeg havde sovet for længe, delvist fordi jeg havde drømt..

Drømt at jeg havde snakket med Crush, og havde spurgt om det faktum at han har fået dame på betyder at vi ikke er venner længere? Jeg ved ikke om jeg savnede tosomhed et kort øjeblik.. Af vane tjekkede jeg telefonen og der lå en sms fra Bedste Ven.. Han har besøg fra Tyskland og føler sig vist lidt brugt.. Sendte en krammer og en opbakningssmiley retur.. Jeg ved ikke hvad han kan - men timingen er altså god..
Jeg glemte rimelig hurtigt alle tankerne om Crush (bortset fra at jeg skriver det ned nu..) og faldt i søvn igen..

Skole gik stærkt for en gangs skyld, kedelig forelæsning til trods.. Hjem igennem nogenlunde stille vejr.. Har snakket med dem hjemme - søster gymnasium er lukket og far er også på vej hjem fra arbejde inden længe.. Mor sidder i banken -jeg tror de bliver der til luk.. Crazy, men sådan er bankfolk.. Ellers deres chef.. Han ved ikke hvad "vejr" kan være..

Børnetræningen var god i går.. Jeg fik et raserianfald på en af drengene fordi han var provokerende og jeg tror at vi fik trukket nogle temmelig vigtige linier op.. Blev opsøgt til min egen træning af en rasende mor med en hylende søn under armen.. Hvad jeg bildte mig ind? Ehm, jo, det skal jeg sige dig..
Jeg tror lillefyren syntes han havde jordens dummeste mor og verdens sureste træner.. Men hvad - det er hårdt snart at blive teenager.. Jeg rystede hænder med moren inden de gik - som i øvrigt endte med at holde med mig i min svada.. Nice!

Min egen træning.. Den Nye Træner (DNT) gik for alvor igang i går, og hvor fantastisk det var! Han havde nyt om vores stævne, lovede mig at kammeraten nok skulle blive klar til at yde noget modstand sammen med min lillesøster.. Først teknik, så lidt taktik, og så kampe.. Og fysisk til sidst.. That's how it's done..!!
..Men kampene var noget hø.. Jeg vandt min damesingle - as usual - og de tre damedouble vi fik gang i gik også uden problemer.. Lidt for problemfrit.. Jeg startede med en makker der er bange for bolden når modstanderen smasher.. Så da hun selv fik lagt op til at modstanderne kunne angribe, blev hun stående oppe ved nettet og gemte sig bag sine hænder.. Det giver lidt udfordring når man så ene dame skal dække hele banen.. Men det gav mig lige det ekstra udfordring jeg havde håbet på.. De der korte øjeblikke, hvor man er nødt til både at læse de tre andre spillere på banen og forsøge at lure hvor modstanderen sender sin smash hen - og så bevæge sig efter den hurtigt nok.. Man skal overrumple sine instinkter ved returneringen for at undgå at lægge den lige op i ketcheren på modstanderen til endnu en smash..
DET LYKKEDES!! DNT stod bag banen og så det.. Vi tog en time-out og han fik snakket med min makker om hendes frygt for bolden.. Bagefter snakkede vi sammen, om udfordringer.. Han forstod så udmærket godt at jeg havde overvejet en anden klub - "specielt hvis du er vandt til at kunne sådan noget der"..

Og ja, det er jeg jo.. Må se om vejret er til badminton på torsdag, så må jeg prøve at tage afsted til det der senior-halløj.. Så kunne jeg jo kombinere de to løsninger.. Må have snakket med DNT's kammerat - han tilbød mig en plads på deres hold der spiller om oprykning noget højere oppe i serierne.. Jeg gad godt.. Uha jeg gad godt.. Men hvis han ikke er holdleder, har han nok ikke frygtelig meget at sige.. Jeg må lige have hørt!!

Sidder og slapper af og laver ingenting.. Er lidt småsulten - men tror lige jeg trænger til lidt flimmerkassekiggeri inden jeg rejser mig..

Jeg har sådan en lyst til at ønske god weekend -men det er vist liiiidt for tidligt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Beat your instincts.. er publiceret 02/02-2010 14:15 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.