14 år siden

Helvedes hule da også

Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Gik og troede at vores hovedsagelige problem med den mindste - var ganske alm. teenagere dovenskab ? Det viser at det mere omfattende ? Han er blevet grebet af enhver forældres skræk, at blive draget ind i nattelivets fare ? Vi hiver os selv i håret og tager en dyb indånding ! Han blev passet op sidste nat, og lovet død og ødelæggelse – hvis han ikke betalte ? Lukker øjende og håber at verden ser anderledes ud - når jeg åbner dem igen ?

Han er lige nu på aftalt job – hvorefter han kommer herhjem og pakker lidt tøj, og derefter tager hjem til hans mor et par dage ! Ved at det har været hårdt for ham, at se os alle i øjende i dag ! Det er ikke nok at give en kvajekage ? Vi vil alle give ham den hjælp han har brug for, men det kommer til at kræve en del af ham ?

Claus er kørt ned til den mellemste, som er gået i chok efter at have hørt det. Han græd i telefonen, og Claus mente ikke at det var forsvarligt, at lade ham gå alene ?

Jeg har som det meste banale i dag – kørt det sidste af Michelles ting ind til hende. Troede at jeg kunne have det af en gang, men måtte køre to !

Vil støvsuge, gøre et eller andet - som kan distrahere for en stund.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Helvedes hule da også er publiceret 06/02-2010 17:03 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.