Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Det her system er genialt!!

Lyden er simpelthen så lækker.. Og er man to kan det ikke betale sig at slås om fjernbetjeningen, for begge virker til både tv'et og blu-ray'en.. Det er simpelthen fantastisk.. Tanten der i sin tid mente det var hovedløst at købe noget som helst Samsung, klappede i som en østers da jeg sagde at mit system kan betjenes af en enkelt fjernbetjening.. Deres system (med tv og dvd) kræver ikke mindre end fem (5!!!!) fjernbetjeninger..

Jeg er kommet hjem fra en familiefødselsdag jeg virkelig ikke orkede, men jeg kom, jeg var der, jeg havde blomster med, og hun blev glad.. Vigtigt vigtigt..

I morgen går turen til Nordhavn til rengøring.. Jeg tror jeg dropper skole.. Jeg er for træt, og så kan jeg få ordnet mit hjem - det trænger.. PLUS jeg slipper for at stresse rundt for at nå det hele inden toget kører.. Trænger til en dag med ro på..

Fik sat lydsystemet sammen, uden hjælp.. Jeg var SÅ tæt på at ringe til Crush i panikken over at jeg manglede viden om hvilket kabel der skulle bruges for at koble mit lyd til mit tv.. Men længe leve google!! I did it on my own.. Endnu en ting jeg kan selv, og som jeg ikke har brug for hjælp til.. De fem højtalere står nogenlunde placeret, næste skridt er at få dem op.. Bedste Ven kommer og hjælper.. Jeg kunne sikkert godt selv - men jeg har ikke lyst til at forsøge.. Og selskabet kunne være hyggeligt..

Og nu vil jeg slutte dagen med at forsøge at se en tøsefilm fra den ene ende til den anden.. Og sove til jeg vågner i morgen.. Det lyder ærligt talt som en rigtig god plan.. Mmm..

Along come Polly..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fjernbetjeningskampen!! er publiceret 11/02-2010 22:10 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.