Bon jovi
Martin Micha...
3 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
9 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
5 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
7 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
End og week
Martin Micha...
2 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
8 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
8 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
7 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Hr Solsort
Peter
6 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
9 år siden
Hey dagbog, i dag som du ved dagbog, har jeg endnu et år bag mig..endnu et år hvor intet er gået i opfyldelse..men, på trods af de dårlige tider, så ved jeg det nemt overskygger de gode ting.

I aften står den på kebab mix..noget at se frem til. Idag, skrev ham den danskeren lidt drillende (for sjov) i guild chatten i morges..Elli, is kinda smelly..heh, så skrev jeg, at den kunne jeg vist godt overgå (og han "dare'de" mig),..han kalder sig for tristan..så jeg skrev for sjov tilbage..you know that tris, he smells like piss. he thinks he's cool, but he's quite the fool, and what HE calles tanking..is more like one hand...(ok sidste ord censurere jeg lige her..) men han kunne lide den..hey, battlerap er vel min hjemmebane..

når det bare er os danskere der er logget på om morgnen, så skriver vi dansk..men da der var en anden fra udlandet på, så er det engelsk..det er ikke alle andre lande der har det på den måde..

anyway, jeg har fået smidt 0.3 kg mere..så nu er jeg oppe på 2.3kg smidt..stadig lidt..men jeg er jo også lige begyndt, og fortsætter derud af.

hey dagbog, det er nu efter middag. Jeg fik et usb tastatur i fødselsgave. Det kan jeg så bruge til at gå på internettet med, på min ps3. jeg sidder ligenu og taster ind her på min ps3..før skulle jeg vælge bokstaverme med en controler..hvis jeg skulle skrive noget.nu er det let, bare smæk tastaturet i. Det eneste problem med den her, er dog..at jeg næsten ikke kan se hvad jeg skriver..ud over det, er æ og ø på 2 taster...altså en taste med både æ og ø på..og en tast mere, med det samme.

jeg tror jeg vil bruge det på min pc..også få rengjort det gamle tastatur først.
ellers fik jeg filmen sorte kugler..den vil jeg også gå igang med at se.

16:50
har lige set filmen sorte kugler, ret nice.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget idag er publiceret 23/02-2010 12:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.