Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
10 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
10 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
2 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Det er godt nok mange sider ?. Er gået i gang med at læse instruktionsbogen til min kære Mercedes. De har den frækhed at flytte rundt på betjeningsdelen af knapper og funktioner. Det budte ikke komme bag mig, da jeg efterhånden har været kørende i otte af slagsen, men ak… Tror at det ender med at jeg går ud og læser i bilen, så jeg ved samme lejlighed kan afprøve om jeg har forstået det ret !
Det kribler lidt for at komme i gang, men skal vente en tid endnu ! Har fået div. muligheder oplyst af kommunen, og specielt en af dem er tiltalende ? Har forelagt hvilken og venter nu på grøn lys dertil ?

Jeg var ude og køre med en kollega, efter at jeg havde afleveret vores privatbil på værksted. Han kikkede en ekstra gang fordi at det var mig ? Kom hurtig med en kommentar til, at det var lang tid siden at han havde set mig kørende !Spøgte med et glimt i øjende, om det var pga. velstand og om jeg bare sad der hjemme og talte penge ? Desværre måtte jeg skuffe ham ? Det har andet lige været en dyr fornøjelse ?
Fortalte ham hvorfor, og at jeg snart forventede at være tilbage i gadebilledet – hvilket han glædede sig til. En anden kollega har over for min mand giver udtryk for, at han savnede min stille, rolige og behagelige kørsel ! Begge udtagelser som jeg har taget til mig !

Var med Michelle i retten i dag. Der skete ikke så meget pga. adresserings fejl. Hun havde først modtaget er brev vedr., mentalundersøgelse i tirsdags ! Den blev i dag afleveret underskrevet til hendes advokat, som derpå fik sagen udsat. Inden det, så havde hun endnu en tiltaleforhold, som skulle tages stilling til. Det var der hvor hun havde smadderet en rude ?
Hun virkede som om hun havde det godt, og det kommenterede jeg ! Erkendte at der var tre uger siden at hun havde drukket, og at hun ikke havde lyst. Det roste jeg hende i høje vendinger for. Håber at hun er kommet til erkendelse af hvad det gør ved hende, og ikke mindst at misbruget af hash også bliver lagt langt på hylden !

Var tidligere på dagen lidt mør – højst sandsynlig pga. spekulationer vedr. Michelle ? Lage mig lidt til middag, også selv om det kan komme skidt tilbage i aften.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 594 er publiceret 25/02-2010 18:18 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.