Første dag.
Neola
3 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Hvor bliver man rastløs når man mister kontakten til omverden ? Internettet gik ned i går – hvilket betyd, at jeg måtte finde andet at bruge min tid på. - ubehageligt ? Sad alligevel ved skærmen og skrev et par digte færdig på engelsk. Når min svigerfar igen kommer til Danmark, så vil jeg have ham til at læse og evt. rette dem ! Er spændt på om jeg bedre behersker det engelske, end det danske. Hmm
Nettet virker igen ( ellers kunne jeg selvfølgelig ikke være her ). En montør har være her og skifte en dims på loftet, samt sat en ny ruter til, så nu køre nettet snart hurtigere end min mus kan følge med til ?

Skal til info møde på fredag - til det kære kursus el. hvad de kalder det forløb ! Har ikke noget valg mht. at deltage. Kommunen vil have psykiatrien til at godkende en evt. deltidssygemelding ! Jeg har bare at rette ind til højere, og det må jeg så gøre ?

Var overe ved min sygeplejerske i dag, som kommenterede at jeg så bedre ud, end jeg har gjort i længe. Har det også væsentlig bedre, og har lyst til livet. Ikke fordi at jeg har ønsket en ende på det, men min verden har set betydelig mørkere ud !

Var også nede ved min far i dag. Han har for ca. 3 uger siden købt en 40 tommer fjernsyn. Den gamle er lige til genbrugspladsen. Efterlod ham med tændt fjernsyn, som sendte Paris – Nice cykelløb. Han har altid været tabt for omverden – når de sender cykelløb. Har selv kørt som ung !

Overvejer at køre over til Metro i Kolding eller Ikea i Odense - inden på fredag. Vil have godt af at komne lidt ud at køre !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Afhængig er publiceret 08/03-2010 17:09 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.