En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
mit liv er bare noget lort lige nu.. jeg har igen været oppe at skændes med B og jeg er virkelig ked af det.
Det er den sædvanlige historie, vi (B) får en masse indenbords til fest, jeg siger noget han misforstår eller slet ikke forstår, og så kører hele maskineriet igang. Lange diskussioner hvor jeg prøver at forklare og han bare stadig ikke forstår og prøver at overbevise mig om sin mening, indtil det kører helt ud i hamepm eller vi har diskuteret til den lyse morgen og jeg har ringet til min mor..

Denne gang sagde jeg pænt til ham to gange - før det hele blev noget rod, at jeg gerne ville snakke med ham om det, men at det skulle være i morgen, for nu var jeg træt og ville gerne i seng. Alligevel prøver han, nu stille og roligt og spørge mig hvad jeg mente, og jeg synes at det bliver rigtig ubehageligt for jeg har lige sagt fra to gange, men stadig vil han ikke høre.

Jeg siger igen til ham at jeg ikke vil snakke og at det gør mig meget ubehageligt til mode, at jeg sidder med hjertebanken og han ender med at bliver rigtig sur på mig.

Nu sidder jeg her og aner hverken ud eller ind. Jeg er så ked af det, og jeg vil ikke mere - ikke mere misforståelser og store skænderier, ikke mere føle mig som om jeg er helt forkert - bare have det godt med min elskede, men jeg ved ikke om det går.. Ved ikke om jeg skal gå fra hus og hjem,,igen - jeg klarer det ikke...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget skænderier.. er publiceret 03/04-2010 04:10 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.