Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Fik jeg så lige nævnt, at jeg har planlagt de fysisk aktivitet af større mængde i dag?
Wuuhuu!! En time med noget holdtræning som skulle have været funk, der blev ændret til LatinMix.. Ikke et dårligt byt!! Efterfulgt af en times røvkedelig spinning.. Men det er jo sundt skidtet - og jeg skal lige se om jeg ikke kan komme af med noget af alt det her stress-fedme..

Noget må jeg dog gøre rigtigt allerede, for fra torsdag til søndag var der tre retter til aftensmad alle dagene - og jeg kom hjem og havde taget sølle tre hundrede gram på.. Rimelig godt gået!!

De to nye fag er startet rimeligt op.. Jeg bliver nok aldrig den store fan af videnskabsteori, men sådan tror jeg i grunden de fleste universitetsstuderende har det.. Sådan har de fleste mennesker det i grunden nok med et eller andet?

Er kommet i gode grupper i begge fag, virkelig optur! Der skal knokles for sagerne, men eftersom det er superdygtige mennesker jeg skal arbejde sammen med hele vejen kunne det måske sætte mig i så tilpas meget pres, at jeg får lavet det hele og endda med konstruktivt udbytte.. Jeg håber!!

Nå, og så var der historien om den hjemmelavede pizza der skulle have lov til at tø op før den ender som min aftensmad i aften.. Halejuja :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagens gode energi.. er publiceret 20/04-2010 12:43 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.