Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Det er noget underligt noget. Man holder afstand til det fremmedartede og måske for ikke er interessere sig, eller røre noget som man skal forholde sig til !

Jeg synes selv, at jeg er god til at håndtere det.. Spørge ind og prøver at forstå. Har igennem efter hånen mange år, været i kontakt med mange mennesker med div. skavanker og sygdomme, og fået et stort indblik i hvad som rør sig, og hvordan det påvirker den enkle.

Har i forbindelse med min opstart fået flere kommentar til, at det er lang tid siden at jeg har været kørende. Jeg har hver gang sagt, at jeg har været sygemeldt det sidste år. Derfra og videre til hvorfor, er der ikke blevet spurt til. Den stopper simpelthen der. Ikke fordi at jeg vil blamere om min sygdom, men det har alligevel undret mig.

Har i dag / aften været til den kære genopfriskning af førstehjælp ved Dansk Røde kors. Det er den bedste instruktør jeg nogen sinde har mødt. Han formåede at holde vores opmærksomhed, samt at gøre det på en god og sjov måde.

Har ikke talt med Michelle i nogle dage. De forudgående gange jeg har talt med hende - har hun været påvirket. Har ikke lyst at tale med hende når det er sådan.

André kommer hjem på lørdag. Han er blevet sygemeldt i 14 dage pga. hans ryg. Lægen mener at kiropraktoren har skadet mere end hjulpet.

Synes at jeg er lidt træt efter at have været på skolebænken i dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Berøringsangst er publiceret 28/04-2010 21:58 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.