14 år siden

Ikke den rette at spørge

Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 23 dage siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Michelle spurte mig i dag til råds vedr. hendes nuværende kæreste, og en anden som hun havde kysset lidt rundt med. Hun var meget meget i tvivl om hendes valg. På den ene side har hun trygheden ved den nuværende og på den anden side følte hun sig draget af den anden.
Jeg har aldrig set den store lys i den nuværende, da hendes misbrug startede forbindelse med ham. Spurte ind til hvem den nye var, og med den smule kendskab jeg har til ham, så er græsset ikke grønnere på den anden side. Jeg valgte at tie med min holdning, og i stedet rette hendes tankegang imod hvilke værdier hun fandt ved hver og især, og så holde dem op imod hvad hun selv ønskede i et forhold. Hun var stadig meget i tvivl da hun drog herfra, men jeg havde bidraget med hvad jeg kunne.

Så længe hun færdes i det miljø som hun gør og ikke ønsker det anderledes, så har jeg indset at der ikke er mere jeg kan gøre. Det har gjort ondt at erkende det, men er nået dertil hvor jeg kan tage det ud af rygsækken, og skubbe det fra mig. Det har været en tung byrde, og jeg har haft et naivt håb om at kunne gøre en forskel. Tiden var ikke den rette, og om den nogen sinde bliver det kan man kun gisne om. Jeg har stadig et håb og jeg vil helt klart være der – hvis den dag kommer..

Jeg er stadig utrolig glad for at jeg er blevet klar til arbejdsmarked igen. På et tidspunkt havde jeg mine tvivl om jeg nogen sinde blev det. Om jeg kunne finde min tidl. glæde ved mit arbejde. Om jeg kunne magte det. På det tidspunkt kunne jeg ikke ! Jeg ved ikke hvor det år hvor jeg var sygemeldt er blev af. Det er revet ud af kalenderen, som om det ikke har været der !

André er jo hjemme på ” syge ferie ”. Jeg gør meget for at abstrahere ham mht.. hans ryg problemer. Han har meget med at fokusere på elendighed, og spiller også på det. Indtil videre har han været ude og gå 5-6 km. og uden opfordring støvsuget og vasket gulv. Han kan skam nok. Tror at det bunder i at han manglede en grund til at komme til ekstra hjem. Han sidder stadig på nakken af mig hele tiden el. følger mig. Er blevet bedre til at håndtere det, og ikke mindst så har jeg mere overskud til at kunne rumme det..

Vil prøve at finde tidlig i seng. Har et par dage til at vende mig til at stå tidlig op. Skal ud og køre lørdag og søndag med start kl. 04.00

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke den rette at spørge er publiceret 06/05-2010 21:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.