Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Jeg er så ked af det. Der er så mange ting jeg 'burde' gøre, men er handlingslammet og ked. Jeg går og tænker over hvordan jeg skal komme i gang igen; det eneste der virker, men har ikke rigtig lyst til andet end at ligge mig på sofaen og zappe en masse intetsigende tv og spise slik ogchips, også selvom psykologen siger: "Just do it!" "Planlæg din dag" bla bla bla bla...

Er træt af selviscenesættende facebook opdates og billeder fra hvor sjovt vi havde det fra fester, som var død-syge, er træt af hele tiden at skulle gøre de rigtige ting og spise de rigtige ting, træt af hele tiden at have dårlig samvittighed hængende over hovedet hele tiden over alle de ting, der burde være gjort. Træt!

Har brug for at blive kick-startet - har brug for at der sker noget godt for en gangs skyld. Nogen der pludselig finder ud af, at de skylder mig en masse penge, én der hiver mig med ud at stå på rulleskøjter eller bare gøre noget, så jeg for en gang skyld slipper for det selv, slipper for at tage ansvar. Gider ikke noget som helst. Jeg strækker fandeme!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ked er publiceret 19/07-2010 13:25 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.