mere af alting

Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Hey dagbog, Mit øje er nu tilbage til normal..hvilket er dejligt..hævelsen er væk..

Igår skrev jeg igen på et digt...dansk..men det blev ikke så godt..Jeg kan bedre lide mit nye engelske..som også er inspireret af bonny tylor der synger "i need a hero" som en slags anti svar...Jeg burde måske rode lidt mere i gammel musik, og skrive noget anti på det...men det skal være noget der er oppe i tiden...og det styk er..når jeg kigger på dating siderne..hvor nogen blot sidder og venter på prinsen på den hvide hest..så lidt drillen virker :) hey, jeg er vel The Jester...

Imorgen planlægger jeg at bestille en KÆMPE pizza til 4 personer...hjem til de gamle..jeg betaler selvfølgelig..jeg vil godt gøre noget godt engang imellem..hvis de ellers har lyst..

Jeg gik ind med min 3. præst iøvrigt idag...og gjorde det rigtig godt..blev dagens mand i skysovs på en af bosserne især..jeg sikrede at vi tog ham ned.men ellers lå jeg i top..

aah, Ja..det danske digt jeg skrev..handlede om et blankt stykke papir..som havde mistet alle kærligheds ord...well, svær at beskrive precis...men det fik mig til at starte på endnu et digt på engelsk..som skal have den sukkersøde, bræk pose følelses porno kærlighed..gennemsyret i alle ord...måske, skulle jeg lave et ironisk værk engang...problemet er bare, at de fleste ikke fatter ironien i det....jeg er iøvrigt blevet kigget på en del på det dating sted..

aagh, har lige redigeret min nye fede engelske sang..nu skal jeg til at indspille den igen..finde min semi bob dylan stemme frem igen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget mere af alting er publiceret 22/07-2010 23:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.