Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 19 dage siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Ikke den mest geniale overskrift, men hva gør det.

Endnu en dag med to gange træning. Skal vejes kl. 18.00 i dag. Er meget spændt på resultatet. Der grobund for, at med den træning jeg indtil nu har udøvet , at der er gået lidt tabt. Kan også mærke på min mave, at jeg har lagt livsstilen om. Jeg har igennem flere år døjet med irriteret tyktarm. Har godt vist hvad jeg skulle undgå at spise, men har også vænnet mig til en konstant oppustet mave. Er også begyndt at spise af mindre tallerkner, med undtagelse af salat. Der er noget psykologisk i det. Claus har fortalt, at dengang han arbejdede i en forretning og de skiftede indkøbsvognene ud med nogen som var lidt større - steg omsætningen.

Er blevet anbefalet at drikke to l vand om dagen, i stedet alt den kaffe. Det går også fint de dage jeg har fri, men når jeg er på arbejde, så minimere jeg indtagelsen deraf pga. hyppigere vandladning. Det er ikke altid jeg har mulighed for at komme på toilet lige der hvor jeg trænger, så derfor.

Jeg mødte Michelle igen nede i fitnesscenteret igen i dag. Vil så vidt mulig planlægge min mandag og torsdags træning i det tidsrum hvor hun også er der. Dels fordi at det er meget hyggelig, men også for at få en god oplevelse med hende. Hun kommer ikke påvirket derned og det er rart.

Kom ikke til træning i går. Havde glemt at det var min fridag derfra, og kunne også mærke på kroppen, at det godt kunne vente til i dag. Var vist lidt hård ved mig selv tirsdag.

Vedr. mødet omkring André. Mulighederne for at mit ønske bliver opfyldt, er ikke ligetil. De har kun et begrænset antal pladser. Mødedeltagerne mente trods alt, at det var en god ide. Fik også André med på vognen, efter at have forklaret ham om mulighederne ved at der er fast personale inden for rækkevidde – hvis han fik det skidt.. Han er blevet skrevet op til et rigtig god sted – hvor det er mulighed for at han kan få en selvstændig lejlighed. Desværre er der venteliste, men vi håber.

Vi ud i Jysk og købe et par trænings håndklæder

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Torsdag er publiceret 02/09-2010 16:08 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.