Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Endelig er jeg kommet over ” tømmermændene.” Har været ved siden af mig hele dagen, og haft det som om jeg havde været på druk i går. Årsagen skal nok forklares med for lidt søvn. Fik kun 5 ½ time sidste nat, og trods det at jeg kørte hjem i morges og snuppede en ekstra time – hjalp det ikke. Holdt fyraften kl. 13.00 og forgreb mig på kaffekanden.

Mercedesen skal på værksted i morgen tidlig. Det er ellers uden for normal service, men der er et par småting som skal laves.
Claus undvig for et par uger siden en hund – hvilket resulterede i at han ramte ned i et hul som kommunen havde raspet op i forbindelse med ny pålægning. I første omgang troede vi at bilen slap med en lettere riset fæld, men nu skal der også en sporing til. Selv om det er lidt træls, så hellere det end at han havde ramt hunden. Jeg elsker hunde, og efter at jeg som barn mistede 2 hunde pga. en befærdet vej, så kan jeg ikke klare at der skal ske sådan. Har efterhånden nogen gange kidnappet en løsgående hund, og bragt den hjem til sig ejer.
Endvidere er der en skjold til forsædet som er flækket, samt en knap til sædeindstillingen som er smuttet af. Futte har valgt at holde fri i morgen, så jeg satser på at kunne starte ved middagstid.

Jeg har været voldelig i dag. Dog ikke over for nogen kunder – bare rolig. Der har været en meget tilforladelig dag, med meget behagelige af slagsen. Jeg ville støvsuge bilen efter endt vagt, så den var ren og pæn til at Claus skulle af sted. Vores støvsuger har haft en ide om at den skulle have en gak for at starte. Det fik den også, men åbenbart en gang for meget. Da jeg var halvvejs, valgte den at stå af. Skal i morgen skal jeg ud og købe en ny.

Claus er på OUH her til aften. Ringer nok snart og siger godnat. Er blevet påbudt at gå tidlig i seng, da vi skal ud med bilen kl. 07.00. Jeg tager derefter ind og træner, så vi kan komme ud på genbrugspladsen når de åbner.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hmm er publiceret 12/09-2010 19:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.