Kvinder i wow

Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hej dagbog, Jeg har snakket med en del af dem..kvinder der spiller world of warcraft. De fleste kan jeg ikke lide, - De har et eller andet som jeg bare finder ulideligt ved dem..Eks, Hende igår..hun kom på ventrillo og snakker om, at hun var sur over at folk ikke lootede så hun kunne skinne dem i raids..så hun ventede bare ved den døde mob til de gjorde det..hun var sårgar blevet kicket sagde hun...måtte sige højt..det kunne jeg sku godt forstå..om hun bare var der for at loote eller var der for at dræbe bosses..for hun tilbragte mere til nede i bag med at loote, en på at hjælpe med at komme frem ad i spillet..aka, blev hun reelt boostet..og hvad skal man så bruge hende til? Jeg har selv oplevet det..hvor hun troede hun kunne befale folk at loote så hun kunne skinne alt..tanken var gået afsted...og jeg tager ikke ordre fra kvinder som hende..jeg er altid parat til at heale..og står ikke og looter.

Andre kvinder flirter med alle fyre..det gider jeg ikke..er hun ikke i rækkevide af mig..kunne hun ligeså godt være en mand. problemet er bare, at kvinder der flirter med fyre, er svære at komme af med...for ingen desperate mænd, vil kicke en kvinde de flirter med..selv om de kan se hun er uduelig.

Der er dog en kvinde jeg kan lide..hun har samme prioriteter i spillet som mig i spillet, kan sit kram.. flirter ikke med nogen..og er altid parat til at hjælpe..vi snakket med hinanden dagligt..hun skriver hver dag til mig..vi snakker om spillet..om vores præster..igår hjalp hun mig så med at sætte grid op..ligesom jeg har hjulpet hende med at sætte healbot op..eller så meget andet..det tog sin tid..men det er nu klart til når jeg skal bruge det.Så dagen igår stod i det tegn..forskellige kvinder i wow..giv flere som hende den engelske.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvinder i wow er publiceret 16/10-2010 11:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.