Tilbage igen

Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Ja, nu er jeg vendt tilbage til Fyldepennen efter års fravær.
Jeg har længe søgt efter en online side, hvor jeg kunne nedfælde mine tanker omkring min hverdag, men har ikke fundet stedet, hvor jeg har lyst til at udfolde mig. Og når jeg nu har en profil her på siden, ja så er det jo klart det bliver her.

Jeg har gennem det sidste års tid haft en slem depression, som jeg stadig kæmper med, hvilket til tider kan være en uhyre vanskelig kamp. Jeg har heldigvis en super dejlig kæreste, som prøver at støtte mig alt hvad han kan ... men selv han kan jo blive træt af mit klynkei, så derfor mangler jeg et sted at læsse af indimellem.

Dette år har været rigtigt slemt at komme igennem, da jeg har været ude for nogle ting, som har gjort at jeg har mistet tråden i mit liv og fik et knæk.

Sidste år den 30 dec fik jeg hos lægen konstateret en slem depression, hvilket gjorde at jeg kom i medicinsk behandling. Da januar måned så startede op, væltede det hele om ørerne på mig.
Jeg er igang med en uddannelse indenfor Lager-og logistik, som gjorde at jeg måtte yde en ekstra indsats på netop det punkt.

Nå, tilbage til januar. Jeg sidder i skolen og år en opringing fra min datters far, om at vores datter går med selvmordstanker. Det er han blevet oplyst igennem skolen. Alt er dog gået i fineste orden igen, heldigvis.

I februar skal jeg på arbejde igen efer skoleopholdet, og anden dag på jobbet, bliver jeg kørt ned af en truck, hvilket ender i et smæld i ryggen med derefter følgende 4 ugers sygemelding.

Efter endt sygemelding starter jeg på job igen, og i den første uge får jeg en opringing fra min mor om, at hun er blevet indlagt på sygehuset med dårligt hjerte. Igennem det sidste af marts og hele april ryger hun ud og ind af sygehuset. Den 6 maj sover hun så stille ind.

Tilligemed har jeg en multihandicappet lillebror, som jeg nu får ansvaret for. Jeg elsker ham, men det er svært at magte, når jeg nu selv er ked. Nu går det dog bedre og jeg kan også tage vare på ham igen.

I juli måned får jeg så oplyst at min bedste ven har skudt sin kæreste i jalousi, og mister altså dermed et elsket menneske igen.

Puha, det var og er indimellem hårdt at forstå.

Igennem alt dette har jeg haft min uddannelse, men er dog stolt over at jeg har bestået min svendeprøve med et flot resultat og nu bare skal ha resten af læretiden overstået.

MEN den der depression har nu gjort at jeg sover i døgndrift. Igår var jeg hos læge til kontrol, og han var lidt overrasket over det. Han valgte så at skifte min medicin ud med noget andet, så jeg er steget fra 20 mg til 50 mg, så nu håber jeg sq det hjælper.

I dag har jeg været sygemeldt og er det frem til tidligst mandag, og så må jeg tage den derfra.

Åh, det var dejligt at få lettet hjertet puha ... Tak fordi du læste med ...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilbage igen er publiceret 11/11-2010 17:42 af Margit Leikow (smilingeyes).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.