13 år siden

Rigtige Uvenner

Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Så er der min klassekammaret som egentlig også er min arbejdskammarat i Bilka og så egentlig også er en pige jeg plejer at synes rigtig godt om. Jeg synes 9 ud af 10 dage at vi egentlig burde være meget gode venner. Hun siger meget meget og vi kan sagtens tale sammen - normalt. Men så er det bare lige det ved det at vi alligevel ikke rigtig er slyngveninder - jeg ved ikke rigtig om jeg bare ikke siger hende så meget. Men det store problem er egentlig at hun en sjældent gang i mellem gør nogle totalt uforståelige ting i mine øjne. Fx. pr sms i går aftes. Jeg var lige vendt hjem fra arbejde og da der var klassefest for pigerne ville jeg høre hvordan det gik med den - om jeg evt. skulle joine. Men de var allerede ved at flytte festen så jeg skrev at da jeg også skulle på arbejde dagen efter, så tror jeg at jeg ville springe byturen over. Så kom det frem at hun også skulle på arbejde i dag og jeg fik meldt ud af jeg godt gad være sluppet (det er en ekstravagt som jeg kom i tanke om i sidste øjeblik). Hun fortalte at hun også havde forsøgt at få fri men at det ikke var lykkedes. Jeg spurgte hvad hun så gik glip af ved at skulle på arbejde - ingenting svarede hun. Nå ja, tænker jeg, så hun gad bare ikke; eller regnede måske med at have tømmermænd; eller med komme meget sent i seng. Så spørger hun om jeg vil tage hendes morgentimer og da det passer dårligt ind i min plan svarer jeg at det vil jeg ikke. Så bliver hun sur og skriver meget ironisk at det dog var sødt af mig. Mit svar er at det kan jeg ikke forstå at hun helt automatisk synes det hun skal (eller ikke skal?) dagen efter er vigtigere end hvad jeg havde tænkt mig at bruge mine morgentimer på. Hun ved jo ikke engang hvad det er. Senere forsøger jeg at finde ud af om jeg er gået glip af noget og nævner at hun sagde at hun ikke skulle noget dagen efter - men jo siger hun - jeg SKAL noget; Jeg skal på arbejde!
Egentlig er hun en som jeg meget gerne vil hjælpe - men jeg vil ikke udnyttes af hende. Havde hun sagt at hun skulle noget vigtigt så er det meget sandsynligt at jeg havde sprunget til med det samme - men det gjorde hun egentlig ikke. Eller jo - til slut fik jeg en volapyk-sms som jeg måtte skrive tilbage at jeg ikke forstod. Den tydede jeg dog nogle timer senere til at betyde at hun havde en aftale. Men så igen kan jeg undre mig; Det er hendes faste arbejdsvagt - hvorfor ligger hun aftaler i den tid? Det gør man da ikke normalt??
Min kæde er totalt hoppet af her - jeg føler at det ikke rigtigt er et ligeligt vendskab og at hun prøver at udnytte mig. Måske har der været noget reelt et sted, men jeg tror de fleste ville lægge ud med at sige "Ved du hvad, jeg skal det og det og det kunne hjælpe så meget hvis du..." - men jeg fik ikke rigtig nogen forklaring. Kun en sur "veninde".

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rigtige Uvenner er publiceret 30/04-2011 21:20 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.