Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Hey dagbog, - Jeg fik et par thumps up's for mit indlæg igår..idag, blev jeg så spurgt af hende jeg har mødt og snakket med, om jeg ville med til noget..hvor jeg så skulle synge nogle af mine sange..er ikke lige mig..min tid som pædagog er forbi..har ikke lyst mere,.efter den sidste praktik jeg var i..

13:45 - fik plantet mit nye citron træ over i min store grønne "potte" samt, jeg fik givet min snack peber en større potte også..samt 3 af mine chili'er der stod sammen med andre chili'er fik deres egen lille potte. dermed burde der være god sansynlighed for, at jeg fik en hulans masse chili..hvor nogle af dem vil blive tørret igen..jeg har stadig 7-8+ tørrede chili tilbage..og en pose med chili frø fra dem. jeg ved ikke hvor lang tid de kan holde sig..men sikkert en del år..for min mor brugte jo chili 0 som en del af jule dekorationer i flere år..

Jeg har ikke nogen planer med dem ud over at se på dem, og bruge et par til pizza'er..og der skal nok blive for mange til det *G* men ellers må man vel kunne bruge stærk chili til noget..må læse op på det engang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Optræde er publiceret 02/05-2011 10:37 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.