13 år siden

Min øv dag!!!

Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen idag statede egentligsom den altid gør, med at jeg er så mega træt at jeg skal kæmpe en kamp for at komme op af sengen. Jeg har slet ingen energi og mit overskud er på nulpunktet. Der er sket så meget siden december at mit hoved slet ikke kan rumme det. Jeg føler mig tappet for energi og jeg synes slet ikke jeg kan finde nogen vej ud af det her.
Når i læser dette ved i selvfølgelig ikke hvad det handler om, men jeg skal fortælle jer det når jeg har fået mere overskud.
Jeg bor hjemme ved mine svigerforældre og det er ikke ligefrem nogen dans på roser. De er negative og spørger hele tiden hvornår vi flytter, men når man ingen penge har er det jo ikke nemt.
Det er så frustrerende og jeg har lyst til at kaste håndklædet i ringen og bare give op, men jeg skal tage mig sammen for at virke glad overfor min 5 årige søn.
Jeg skal hente ham idag og jeg har ikke set ham i 3 uger og det er så frustrerende, jeg kan sq ikke undvære ham den lille bandit. Jeg elsker ham overalt på jorden, men jeg er glad for at han bor ved sin far.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min øv dag!!! er publiceret 27/05-2011 12:08 af Jelspigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.