13 år siden

Tror han har reddet mit liv....

Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Weekenden har været dejlig for jeg havde min søn. Jeg nød det i fylde drag og jeg havde ikke set ham i 3 uger. Han er mit livs lyspunkt, uden ham tror jeg ikke jeg havde været i live.
Lørdag aften er vi på vej i seng og min kæreste kommer ind og putter ved os som han altid gør og vi ligger og ser en tegnefilm, da jeg fra som lyn fra en klar himmel begynder at græde og det er som om jeg slet ikke kan få stoppet igen. Jeg er fuldstændig knust, og min kæreste spørger mig hvad der er i vejen, og jeg kan kun sige at det ved jeg ikke og så tuder jeg videre.
Langt om længe falder jeg i søvn og da jeg vågner søndag er jeg i godt humør igen, jeg tror bare lige jeg havde brug for at få renset ud, for det er ikke første gang det er sket.
Kæresten var til personalefest igår og hans chef jesper er en mand, som har røven fuld af penge og det lægger han heller ikke skjul på. Da jeg skulle hente ham, fortalte han mig at jesper ville gerne se på alle vores papirer fra firmaet og at han nu ville hjælpe os alt det han kunne. Jeg blev helt paf og sagde til Jesper at han var min engel og at han var det lige den hjælp vi havde brug for.
Dagen idag er også gået godt indtil videre, men jeg kan ikke lade være med at spekulere på hvad han vil gøre og hvordan.
Nu har vi siden december gået og haft vores problemer både med forretningen men også at vi ikke havde noget sted at bo og at vi nu bor ved mine svigerforældre. Det fungere bare ikke men i morgen kommer der penge og så skal der ske løjer og jeg håber på at vi i næste måned måske kan kigge på lejlighed, men det er jo sikkert temmelig dyrt, da vi bor i Århus.
Nå men jeg skal starte på nyt kursus i næste uge eller måske allerede onsdag, det har noget med psykologi og ens livstil at gøre, så det glæder jeg mig til, også ligeså meget fordi jeg tror jeg vil have godt af det. Jeg føler mig så depri og har svært ved at være glad. Jeg kæmper og jeg vil blive ved indtil jeg vinder. Cause im a fighter!!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tror han har reddet mit liv.... er publiceret 30/05-2011 09:35 af Jelspigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.