En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
13 dage siden
Kære dagbog - Jeg ved godt at det ikke er særlig populært at sige, men der er en ting der irretere mig! Det er noget folk generalt gør, og jeg ved ikke om ikke jeg selv er dumpet i den grøft engang.

Men det jeg hader, er når folk spørger mig om hvordan jeg har det, ikke fordi de vil høre om hvordan jeg har det, men fordi de så forventer at jeg efter følgende spørger ..og hvad så med dig? så de ellers kan komme til at snakke om deres liv.

Jeg mener, hvis folk har brug for at snakke om deres liv til mig, så gør det..men kunne de forfanden ikke lade være med at forgive en interresse i mit?! hehe, idag lavede jeg en test igen på det..en spurgte mig hvordan det gik, og jeg svarede så bare "nogen lunde" for ikke at sige godt eller dårigt men give et middel svar som var ligegyldig...manden skrev ikke tilbage til mig længe..så lå der ellers en besked til mig, da jeg var kommet tilbage til pcen..."her går det dårligt, osv osv..bla bla bla..." se hvis han nu havde started med det, gået lige til benet,...sådan er folk, men jeg er træt af alle de sociale traditioner..lad mig være fri!(dobbel betyding)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget om at omgås andre?! er publiceret 25/05-2003 19:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.