Afsted på date..

En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
No name girl
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Jeg sov frygteligt i nat.
Blev vækket kl tre, og kl fem kom skraldebilen og larmede til kl kvart i seks. GC ville op kl syv, så jeg stod op kl kvart i, og tog et bad..

Hjalp GC op, og imens han sad på potten, fik jeg ordnet så mange sædvanlige rutiner som muligt, samtidig med at jeg fik gjort lidt ud af mig selv. Ikke for meget, bare en knold og noget makeup.

Gik afsted med en brødskorpe i hånden, satte mig på trappen ved søerne og fodrede ænder. Gloede på dem. Og deres andefødder. De fascinerede.

Gik mod Kongens Have. Havde forventet en omklamrende, klistrende type, men fik i stedet noget helt andet. Hans ro var rar. Ingen omklamring eller klister. Vi fik set Rosenborg og de smukke kronjuveler. Der blev snakket. Vi spiste. Råhyggeligt, og stille og roligt. Vi gik på Strøget og jeg viste ham Flora Danica-samlingen hos Royal Copenhagen. Vi var i den nye Disney-butik, hvor jeg i et splitsekund mistede overblikket fordi jeg kiggede ned for at undgå at træde en lille pige over tæerne - han gelejdede mig fint ind til sidst, fordi jeg nær var gået i vejen for en ekspedient med favnen fuld af krus..

Jeg sagde ja til at vi skulle ses igen - men meldte også ud at der nok kunne gå 5-10 dates før jeg havde luret ham ordentlig af. Det passede ham fint. Mit umiddelbare indtryk er, at han er super rar. En god type. Intelligent med styr på tingene. Jeg lagde ikke op til noget under hele daten, og han blev på intet tidspunkt anmasende. Det var vigtigt at opleve. Intet pres overhovedet.

Så alt i alt en god dag. Han skriver at min tryghed betyder meget for ham, når vi er sammen. Kunne mærke det, og det var rart.

Nøej, jeg er i øvrigt træt. Puha!

Det ender vist med en film, og så slutter dagen vist..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Afsted på date.. er publiceret 21/07-2011 19:29 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.