Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Vægten står i dag på 54.4 (efter igår er det ikke den store overraskelse).
Her gik jeg og brokkede mig over at veninden typisk tog chokolade med og nu hvor hun så ikke gjorde det og egentlig var med på mine madforslag, ændrede jeg maden fra kylling til lasagne og foreslog at vi lavede marengs til dessert. Jeg er kommet frem til at vores marengs indeholdt ca. 60 kcal pr. stk.

I det mindste har jeg dog i dag mærket forbedringer ifht. min vægttræning, første gang i 10 dage - siden jeg fik træningsvejledning og lærte hvordan man i virkeligheden skulle gøre - at jeg oplever forbedringer. Både ratary torso og chest press. Very good.

Skal man så have den kylling i dag? Nej, egentlig ikke. Kæresten kaldte mig i går "dumme svin" (det var kærligt ment) da han opdagede at jeg havde serveret lasagne for veninden, så for at glæde ham har jeg købt ind til lasagne igen. Faktisk står der på pakken at lasagnen kun indeholder 150 kcal. pr. 100 g når den er færdiglavet. Hertil kan jeg oven i købet forbedre det lidt. Mit kød er mere fedtfattigt end anbefalet (fra 10% til 3-7%) og jeg har også tænkt mig at bruge mindre smør - all in all skulle det faktisk være til at have med at gøre i forhold til mit længe planlagte vægttab.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fremgang tror jeg.. er publiceret 10/11-2011 16:52 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.