10 år siden

Det var kattens..

Tilbage i Danmark
Salomon
6 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
6 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
5 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
9 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
5 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
5 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
4 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
7 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
14 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
7 måneder, 21 dage siden
Døde dun
Tine Sønder ...
8 år siden
I dag får jeg ikke trænet, jeg har ikke tiden, jeg skal have en veninde på besøg. Muligvis betyder det også at jeg ender med at gufle chokolade - hun har en stor tendens til at tage det med. Jeg tænker at jeg vil foreslå frugt eller evt. hjemmelavede marengs istedet?

Jeg gruer lidt for vægten efter denne uge, fredag skal jeg på arbejde (evt. ingen træning, evt. trøstespisning eller ihvertfald en aftensmad som jeg ikke aner hvilket kalorieindhold har) og lørdag er vi inviteret til Runes forældre (ingen træning + dessert etc.).

Well.. på en anden note (der foregår andet i mit liv end baglæns vægttab) så fik jeg snakket med Rune i går om hans tendens til at lukke sig inde på kontoret. Well. det startede med at jeg åbnede døren et par gange og så ham lukke den efter mig hver gang. Så spurgte jeg om ikke han kunne tage og holde døren mere åben?

I første omgang fik jeg svaret at det var fordi at han frøs. Jeg foreslog at skrue op for varmen (jeg er noget mere kuldeskær end ham). Dernæst sagde han at det var for at lukke katten ude, fordi at den var distraherende når han arbejdede. Dermed nåede han min pointe.

Jeg sidder og arbejder i stuen hvor katten ellers er og så er det jo alene mig der skal tage mig af den når hun gerne vil have opmærksomhed eller når hun gør noget forkert og skal opdrages (han har flere gange bedt mig om at sørge for at sige til når hun er på bordet). Hvor dejlig missen ellers er, så tager hun en god sjat af min tid hver dag og jeg synes egentlig at vi burde være mere fælles om det.

Efter at Rune havde mumlet noget om at han ikke var så glad for at sidde med ryggen mod en åben dør og at jeg mindede ham om at vi egentlig skaffede en "lejlighed" med "kontor" i stueplan fordi at vi gerne ville kunne kommunikere sammen og kunne komme hinanden ved, tror jeg at han indså at jeg muligvis havde ret. Han sagde at han ville forsøge at åbne døren noget mere og i dag tog han også ansvar for at lege lidt med katten inden han forlod huset. Fint - love it. :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var kattens.. er publiceret 09/11-2011 12:19 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.