12 år siden

venner...

Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Jeg har nogen vidunderlige venner og veninder, jeg er ikke typen det har 634 venner ikke at jeg kun har 4 eller der omkring, men jeg har dem jeg behøver, og ved jeg kan stole på, men her for tiden er jeg begyndt at kunne mærke, at jeg er vokset fra et par stykker af mine veninder. Hvilket måske kan have noget at gøre med, at jeg her det seneste halveårs tid er begyndt at "udforske" det der med at tage til fester, og lidt i byen, og der møder SÅ mange nye mennesker, hvor jeg før havde en tendens til at holde mig til de "faste" trykke veninder og venner, jeg gav ikke rigtig andre en chance for at lærer mig, at kende det er jeg blevet meget bedre til nu.
Men mine "gamle" veninder (jeg har det stadig rigtig godt med de fleste af dem, men der er nogen der glider lidt væk) kommer ikke så meget ud, og jeg ved ikke helt...men jeg synes de er blevet helt vildt barnlige og ja bare rigtig trælse ... Jeg tænker det måske kan have noget at gøre med, at mange af dem jeg snakker med nu er ældre?
Men dette er vel en naturlig del af det at være teenager..? (hader det ord)
bwt. det der med nå venner begynder at lægge mere i et venskab, og man overhoved ikke har det på samme måde er virkelig akavet :S

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget venner... er publiceret 03/01-2012 03:56 af shontelle.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.