Jeg har fået udgang...

Højskoleophold.
Hanna Fink (...
7 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
1 år, 5 måneder siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
13 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
10 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
8 måneder, 1 dag siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
10 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Hjem igen
Salomon
7 år siden
....af Overlægen.
Fordi jeg var rastløs og begyndende deprimeret. At det danske sygehus væsen er så langsomt, jeg har været lige ved at dø og nu går jeg på sjette dag og venter på behandling, så jeg ved om jeg er lidt, middel eller meget forkalket i mit system.
Jeg har haft en blodprop i hjertet. Den har siddet der nogle dage er jeg nu klar over.
Jeg havde svært ved at trække vejret, mine arme gjorde ondt og der var en trykken for brystet når mit aktivitets niveau steg. Jeg var forbi Frederiksberg Hospital, men de kunne ikke se noget. Så kørte jeg på arbejde, på cykel. Dagen efter ringede jeg til lægen, cyklede ud til hende i Søborg, hun mente heller ikke der var noget, Hospitalet havde jo kørt EKG, så det var nok mavesåret og mave syre, Fik recept på mavesyre nedsættende medicin. Købte medicinen for ca. 500,- og var helt oppe og køre over den pris for 20 tabelletter. Og de hjalp ikke.havde så ondt, at jeg sad oprejst for at sov e natten, Lagde mig syg på jobbet og ringede til Lægevagten. Jeg skulle kommer til Hvidovre så jeg cyklede derud, da jeg fik lidt luft til det.
Og de opdagede Blodproppen i mit hjerte. Jeg er blevet ligbleg, livet hænger nu i en tynd snor.......og de siger en hel masse om behandling....kontrastvæske....ballonudviddelse....måske Bypass....angsten stiger....og nu ligger jeg syltet på 6 dag. Okay jeg får medicin....men nu er jeg hjemme og vende....dejligt, men jeg er stadig indlagt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg har fået udgang... er publiceret 27/06-2012 16:19 af Poul Brasch (Blækhuset).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.