11 år siden

Eksens kæreste..

Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Så blev de sq kæreste, det blev de d.15. august. Jeg var i skole da jeg lige pludselig så det, to dage efter. Mit hjerte hamrede, og jeg tog min veninde i hånden. Vi havde dansk, først klappede jeg bærbar ned, jeg ville væk, kunne næsten ikke styre den gråd til der var på vej ud fra mine øjne.
Der begyndte langsomt at komme tåre ned fra mine øjne, min dansklærer kiggede på mig, og så vendte hele klassen sig om for at kigge på mig. Jeg var lige ved at bryde sammen, min veninde holdte stramt fast i min hånd, og gav den et ekstra klem, og sagde det nok skulle gå.
Jeg holdte de sidste 30 min. ud, uden jeg kunne koncentrere mig. Jeg sad bare og kiggede på hans nye kæreste. Jeg skrev til min eks kæreste "Tillykke med hende. :-)" Han svarede, "Tak mulle :b" - tænkte bare - du skal kraftedme ikke kalde mig for mulle. Det er slut, du har fundet en anden. Og det er mig der lider, det er fandme ikke ham.

Jeg har heldigvis fået en akut psykolog hos min psykolog imorgen, for jeg gider ikke være her mere. Jeg håber en dag, at min krop bliver stærk nok til at håndtere denne smerte..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Eksens kæreste.. er publiceret 20/08-2012 15:13 af SoffiG.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.